Kaszuby to niezwykły region, nie tylko ze względu na walory turystyczne, ale również ze względu na swoją kuchnię – jej bogactwo, różnorodność, jakość składników, które nieprzebranymi garściami można czerpać ze wzburzonych bałtyckich wód, czy dziewiczych lasów. To właśnie w sercu Kaszub, niespełna godzinę drogi od Trójmiasta, czeka na nas Pałac Ciekocinko – 5-gwiazdkowy, butikowy hotel, w którym wizytę można porównać tylko do nieśpiesznej podróży przez najbardziej wyrafinowane doznania estetyczne i niezrównane wrażenia smakowe.

[sr-gallery images=”image~~1612~~http://courier96.pl/wp-content/uploads/2020/02/GC1-150×150.png|||image~~1613~~http://courier96.pl/wp-content/uploads/2020/02/GC2-150×150.png|||image~~1614~~http://courier96.pl/wp-content/uploads/2020/02/GC3-150×150.png|||image~~1615~~http://courier96.pl/wp-content/uploads/2020/02/GC4-150×150.png|||image~~1616~~http://courier96.pl/wp-content/uploads/2020/02/GC5-150×150.png|||image~~1617~~http://courier96.pl/wp-content/uploads/2020/02/GC6-150×150.png|||image~~1618~~http://courier96.pl/wp-content/uploads/2020/02/GC7-150×150.png” type=”gallery” columns=”1″ animation=”false” tilesize=”300″ crop=”false” spaced=”yes” lightbox=”no” caption=”no”]