Kaszuby to niezwykły region, nie tylko ze względu na walory turystyczne, ale również ze względu na swoją kuchnię – jej bogactwo, różnorodność, jakość składników, które nieprzebranymi garściami można czerpać ze wzburzonych bałtyckich wód, czy dziewiczych lasów. To właśnie w sercu Kaszub, niespełna godzinę drogi od Trójmiasta, czeka na nas Pałac Ciekocinko – 5-gwiazdkowy, butikowy hotel, w którym wizytę można porównać tylko do nieśpiesznej podróży przez najbardziej wyrafinowane doznania estetyczne i niezrównane wrażenia smakowe.

[sr-gallery images=”image~~588~~http://courier96.pl/wp-content/uploads/2019/01/GC1-150×150.png|||image~~589~~http://courier96.pl/wp-content/uploads/2019/01/GC2-150×150.png|||image~~590~~http://courier96.pl/wp-content/uploads/2019/01/GC3-150×150.png|||image~~591~~http://courier96.pl/wp-content/uploads/2019/01/GC4-150×150.png|||image~~592~~http://courier96.pl/wp-content/uploads/2019/01/GC5-150×150.png|||image~~593~~http://courier96.pl/wp-content/uploads/2019/01/GC6-150×150.png|||image~~594~~http://courier96.pl/wp-content/uploads/2019/01/GC7-150×150.png” type=”gallery” columns=”1″ animation=”false” tilesize=”300″ crop=”false” spaced=”yes” lightbox=”yes” caption=”no”]