Restauracja nazwana na cześć świętego miasta Indii – BENARES (starożytne Waranasi, miasto między dwoma rzekami) – które uchodzi za miejsce na wskroś mistyczne, łączy tradycję kulinarną Indii ze śmiałą nowoczesnością.
Wyrafinowana selekcja dań i doskonale prezentowane potrawy, wychodzące spod ręki szefa kuchni Sameera Taneja, tworzą sezonowo zmieniające się menu, które czerpie z wpływów wszystkich zakątków subkontynentu, by wzmocnić (ale nie zdominować) najwyższej jakości składniki, pochodzące od najlepszych brytyjskich producentów.
W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać otwierając zakładkę Polityka Prywatności.ZgodaPolityka Prywatności